سرویس چینی زرین جدید توضیح صد و یک
سرویس چینی زرین جدید توضیح صد و یک
Blog Article
دو منبع مسیحی از قرن دوم هجری/هشتم میلادی به سورهها اشاره کردهاند اما آنها را آثار ادبی مجزایی از قرآن به حساب آوردهاند. برگزیده ای از خطبه ها ، و نامه ها و سخنان کوتاه امام علی است که سید رضی در اواخر قرن 4 هجری قمری آنها را جمع آوری کرد . این گنجینه به عنوان هفدهمین گنجینه آستان قدس رضوی است که همزمان با سالروز ولادت امام علی ( شنبه 15 بهمن ماه 1401 ) در جوار موزه قرآن و با حضور تولیت وقت آستان قدس رضوی حجت الاسلام احمد مروی افتتاح گردید. اثر نقاشی قهوه خانه ای با تکنیک رنگ و روغن، به ابعاد ۷×۲ متر با موضوع واقعه عاشورا، متعلق به اوایل دوره قاجار از دیگر آثار این گنجینه است. تزئینات نقاشی این قسمت۱۳ لایه است قدیمیترین لایه نقاشی مربوط به دوره صفوی و جدیدترین لایه متعلق به اواخر دوره قاجار میباشد، لایه متأخر آن که اکنون در معرض دید قرار دارد با موضوعاتی همچون زندگی اجتماعی مردم، داستانهای شاهنامه، داستانها و افسانههای ادبی قدیمی ایران و ماههای سریانی با کمی اغراق در جزئیات به تصویر درآمدهاست. شبکه باران را میتوان بر روی ماهوارههای Badr ۵ (ایران ست) و AsiaSat3S و همچنین از طریق اینترنت و به صورت آنلاین، مشاهده نمود. This put up has been created by G SA C ontent G enerator DEMO.
وی در برابر سلاطین مقتدر ممالیک مصر که آخرین آثار دولتهای صلیبی بر سواحل مشرق زمین را از بین برده بودند به متکی شدن به مغولان ادامه داد. برخی از آثار مهم به نمایش درآمده در این بخش عبارتند از: نسخ قرآن به خط کوفی منسوب به دستخط ائمه اطهار بر روی پوست مربوط به قرن سوم هجری، جزوات قرآنی به خط و تذهیب و تجلید استاد عثمان ابن حسین وراق مربوط به قرن پنجم هجری، قرآنهای استاد یاقوت مستعصمی مربوط به قرن هفتم هجری، برگهایی از قرآن منسوب به خط بایسنغر میرزا مربوط به دوره تیموری، قرآن بینظیر و منحصر به فرد به خط بابر شاه از سلاطین سلسله مغولان هندوستان مربوط به قرن دهم هجری، قرآنهایی به خط استاد عبدالقادر حسینی شیرازی مربوط به قرن دهم هجری که توسط سلاطین قطبشاهی دکن وقف شده، قران کتابت شده توسط دولت محمد با ترجمه فارسی و پنج تفسیر در حاشیه از علمای شیعه و اهل سنت مربوط به قرن یازدهم هجری، قرآنهای بسیار نفیس با تذهیب به سبک کشمیر و مکتب شیراز مربوط به قرون ۱۲ و ۱۳ هجری.
از وقایع رویداده در عصر رضاشاه پهلوی، ماجرای مسجد گوهرشاد بود که پس از حضور جمعی از معترضان به تصمیمات حکومتی در حرم و مسجد گوهرشاد، به سال ۱۳۱۴ ه.ش جمعی از معترضان از جانب نیروهای حکومتی انواع چینی زرین مورد حمله قرار گرفتند و بر اثر تیراندازی صورت گرفته در مسجد گوهرشاد کشته شدند. این نسخه به خط نسخ کتابت شده و شامل 38 دعا می باشد و به طرز معجزه آسایی در سال 1348 شمسی هنگام اجرای طرح توسعه حرم رضوی كشف شد. از آثار دیگر ارزشمند آستان قدس رضوی مجموعه نفیس منسوجات آن به خصوص صندوق پوشها و ضریح پوشهای تاریخی و هنری حرم رضوی است، که قدیمیترین اثر کتیبه دار آن مربوط به تاریخ ۹۵۲ هجری است. به شماره ثبت ۱۳۷۴ در فهرست بناهای تاریخی کشور قرار گرفت. آثار به نمایش درآمده در این موزه شامل: پوشاک سنتی اقوام مختلف، منسوجات حمام، لوازم آرایش، لوازم حمام، وسایل مورد استفاده در گرمخانه، لوازم روشنایی، ظروف فلزی و تصاویری از مشاغل سنتی و نقاشیهای رنگ روغن به سبک قهوهخانهای میباشد. در این مجموعه کهن ترین نسخه نهج البلاغه موجود در آستان قدس رضوی و همچنین کهن ترین صحیفه سجادیه موجود در کتابخانه های دنیا به معرض نمایش درآمده است. This was gen er at ed with t he aid of GSA Content G enerator Demov ersion .
شیلا در جنوب شرقی کره واقع شده بود و مرکز آن شهر سورابل (گیونگجو) بود. ↑ بینام. گزارشی از گشایش نخستین مرکز ام اس ایران در آسایشگاه خیریه کهریزک. در طی حدود هشتاد سال گذشته تاکنون مجموعههای بسیار ارزشمندی از نسخ خطی و چاپی و اشیای موزهای به آستان قدس رضوی وقف و اهدا شدهاست که موجب تأسیس موزهها و کتابخانههایی در سایر شهرهای ایران شدهاست. موزهٔ ملی ایران مهمترین موزهٔ کشور در خصوص نگهداری، نمایش و پژوهش مجموعههای باستانشناختی ایران است. هماکنون آستان قدس رضوی در ۱۷ شهر ایران ۲۳ کتابخانه و چهار موزه وابسته دارد. ایران در خرداد ۱۳۷۸ در جام کانادا که در ادمونتون برگزار شد شرکت کرد. موزه ملی ایران با قدمتی حدود هشتاد سال، نه تنها بزرگترین موزهٔ باستانشناسی و تاریخ ایران است، بلکه در فرهنگ موزهداری ایران به عنوان موزهٔ مادر محسوب میشود. در فهرست زیر کلیهٔ کمیتههای ملی المپیک شرکتکننده دیده میشود. در سال ۱۳۶۴ اولین موزه قرآن جهان توسط آستان قدس رضوی درساختمانی به مساحت ۱۰۰۰ مترمربع با نام «گنجینه قرآن و نفائس » گشایش یافت در این گنجینه مجموعهای از قرآنهای خطی با قدمت تاریخی از قرن سوم تا قرن سیزدهم هجری قمری، همچنین مجموعهای از مرقعات از دوره صفوی تا عصر حاضر، مجموعهای از جلدهای لاکی و روغنی و نقاشیهای گل و مرغ و تذهیب و خوشنویسی هنرمندان معاصردر آن به نمایش درآمد.
Report this page